Födelsedagspinglan

I dag är det inte vilken dag som helst, utan vår fantastiska lill-unges födelsedag. Hurra! Hurra!

Liten har blivit något större.

hösten 06 039

I vanlig ordning stod hela familjen samt 5-åringen och sjöng gällt: ”Med en enkel tulipan…”För att sedan bombardera födelsedagsbarnet med pussar och kramar.

DSC_0066

Glad som en lärka åt hon upp fyra amerikanska pannkakor på raken med lönnsirap på.

DSC_0032

Dagens schema är fullspäckat med saker vi ska ägna oss åt, vi har några inköp som ska göras samt några valfria presenter som ska införskaffas.

Mellandottern  kommer hem från från sin innebandy-cup senare i dag, som vi har längtat efter henne. Det kommer att bli skönt att ha familjen samlad till födelsedags-palten i kväll.

Yngsta dottern är på topp, även vädret är på topp, livet går vidare…

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar