Glöggtime

Vilken snöstorm vi fick till första advent. Det är väldigt kul med lite snö, det skadar verkligen inte. Här hemma har vi fixat med lite allt möjligt, allt från matshopping till adventspyssel. Under dagen har vi lyssnat på härlig julmusik som spelats om och om igen.

Jag var lugn och harmonisk tills jag tittade ut genom fönstret och fick syn på grannens nypyntade gran, eller vad det nu är och trodde jag skulle få ett epileptiskt anfall.

Det kan vara så att grannen har förväxlat julen med ett hejdundrande disco. Lamporna blinkar helt hysteriskt i olika färger någon minut för att sedan slå om och byta till olika färger den andra minuten, för att sedan börja om igen.

Och jag som redan är stressad inför julen.

Förutom att jag har varit tvungen att titta ut genom fönstret  emellanåt för att hoppas på att  grannen tagit sitt förnuft till fånga och kanske ändrat sig angående ljusdekorationen har vi julglöggat och ätit pepparkakor i massor.

DSC_0345

DSC_0366

DSC_0360

DSC_0371

Den här glöggen var riktigt god.

Jag är inte någon jätteglöggis men den här var inte för söt som de brukar vara, utan det var en bra balans på den.

Grythyttan: skogsglögg. Kostar 91 kronor på systembolaget.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar