Roligt ska det vara

Då var ytterligare en halloween och en all helgonnadag att lägga bakom sig och att ej förglömma även ett höstlov.

Pinsamt nog glömde vi att köpa hem halloweengodis. De stackars barnen som vågat sig upp till oss fick gå härifrån tomhänta. När de knackade på dörren öppnade Patric och Chelsie. Barnen ropade glatt bus eller godis? Patric svarade -”vänta lite” och kilade in till köket och väste i mitt öra att detta fick jag ta hand om eftersom det är jag som är fritidspedagogen. Det föll sig alltså på min lott att göra de stackars barnen besvikna…I går köpte vi hem ett jättelass med godsaker. Kom någon? Nix. Gissa vem som blev glad över det?

img_3693

I dag är det Andrés sista arbetsdag på Grönan. Han har stortrivts. När arbetspasset är slut för i dag blir det AW, eller after work som det heter. Sofie jobbar också rätt mycket. Hon tycker att Max är så mycket bättre att arbeta på än Mcdonalds. Corinne har varit hemma under helgen. Tyvärr har vi ändå knappt sett röken av henne. Hon har varit iväg med kompisar mest hela tiden. Jag och Patric har däremot umgåtts till den milda grad att vi slog till på en torktummlare. Vår gamla har sjungit på sista versen säkert i två års tid, äntligen kom vi till skott. Nu står den i badrummet och ser väldigt snygg och modern ut. I morgon börjar allvaret igen, jobb, jobb och åter jobb.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar