En dag på jobbet

I morse följde Chelsie med mig till jobbet. Min arbetskollega hade också tagit med sig sin dotter. Hon och Chelsie är jämngamla och de hittade varandra ganska omgående. Det blev gofika och ansiktsmålning. Chelsie medelade mig när vi kom hem att hon gärna följer med mig fler gånger dit. Själv tyckte jag att det var jättekul att hon kom på besök.

För någon vecka sedan klippte hon av sig allt hår. Numera har hon en kort välskött frisyr till skillnad från tidigare.

I morgon är det halloween. Patric ska ut med jobbet och äta. André arbetar på Grönan och Sofie och hennes kille ska på fest. Jag hoppas att jag hinner få en skymt av dem innan de försvinner i väg. Om jag förstått saken rätt kommer de att vara utspökade upp till tänderna och det låter ju lovande. Chelsie ska pynta under morgondagen både med pumpor och häxor. Det blir hon och jag som inmundigar en supé ihop. Hon hotade med att det var hon som skulle laga morgondagens middag. Det lär bli spännande, särskilt när hon tilllade att hon inte kan laga mat. I värsta fall finns det gott om rester i kylskåpet. Corinne kommer jag förhoppningsvis att fortsätta ”snappa” med, just nu har vi flera snapdagar ihop, i love it!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar