Åre bageri

Helt nöjd med detta slask, is och blåsväder har jag inte varit. I går höll jag på att blåsa bort i backen, samtidigt regnade det så mycket att det hade behövts ett par vindrutetorkare på skidglasögonen för att överleva nedfarten i backarna. Blöta och kalla bestämde vi oss att även denna dag slinka in på Åre bageriet och äta en god lunch för att muntra upp oss.

Innan vi gick dit tvingade jag in alla på Åre hemslöjdsaffär. Herregud vilket gnäll det var innan jag fick in dem. Ingen av dem var sugen på att gå dit. Men väl i affären ville ingen av dem gå därifrån. Gissa om jag har påminnt dem om det.

De sålde bland annat saker från mina två favoritdesigners, Bengt och Lotta, som jag förövrigt lärde känna för många år sedan.

Efter varje avslutad dagstur i backen tar vi alltid en after ski. Det är jättemysigt att koppla av och mysa i Tegetornet. Varje kväll har de livemusik, vilket jag insett på ålderns höst att jag fått problem med. Gnälligt väser jag i Patrics öra: -”spelar och sjunger han inte lite väl högt?” Nåja, vi brukar hinna hem innan han hunnit bli allt för varm i toppluvan som han läckert bär varje kväll.

Det är snart dags att göra sig redo inför kvällen. Vi ska ut och äta middag. Kvällen till ära kör Corinne bilen.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar