Trist och tråkigt

Januari känns som en ganska tung månad, både för plånboken och humöret. Januaridagarna har sniglat sig fram, annars tycker jag att tiden oftast bara flyger iväg. Det känns mest som om jag sitter och väntar på att livet ska komma i gång. Nu är det bara en lång kall väntan. Förhoppningsvis händer det något mer muntrare framöver. Redan nu kan jag se hur dagarna blir allt ljusare och ljusare och det känns bra. Det ska bli skönt när våren sätter fart på riktigt, längtar dit.

Jag tycker om att ha lite koll på omvärden. Jag läser ett flertal tidningar och brukar oftast sätta mig in i olika frågor som jag tycker känns intressanta. Tyvärr tycker jag inte svensk politik är särskilt rolig att engegera sig i numera. Däremot följer jag slaviskt vad som händer i Trump-världen. Men jag måste ändå kommentera att jag är mycket  lättad över att vi fått en regering som inte lutar sig mot Sverigedemokraterna, för det vore en katastrof för Sverige.

Bildresultat för svenska flaggan bilder

Heja Sverige.

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar