Kebob

Regnet hänger verkligen i luften här på ön. Det gör väl i och för sig inte så mycket eftersom att vi mestadels har hängt på byggvaruhus under dagen. Min man hjulade fram mellan gångarna och klämde på det mesta som finns där, allt från fogmassa till grenrör, ehh, supertrist är det ordet som bäst passar in. Om jag själv får välja är det nog färgavdelningen som lockar mest. Men framför allt kan jag tänka mig att tillbringa tiden någon annanstans…alltså, någon helt annanstans en just ett byggvaruhus.

DSC_1377

När yngsta dottern var på  läger i skärgården åt hon kebob och tyckte att vi skulle tillaga ett par av dessa bomber. Häromdagen gjorde vi denna Kebob(= kokt potatis, lök, köttbullar, korv, ostkuber, med mera.)

DSC_1381

Hon blev så besviken när hon åt den, det var tydligen mycket godare på lägret. Vi andra höll med, det var inte jättegott. I kväll ska vi äta desto godare mat, grillad biff med rosmarinpotatis och vitlökssmör.

Nu på med grillen.

So long, så länge!

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar