I love kupévärmare

Jag hatar att skrapa rutorna på bilen på mornarna, yes, det tar emot ända in i benmärgen. På övningskörningsbilen har vi kupévärmare. Det uppskattar jag enormt mycket, men eftersom den bilen ska in på reparation och därför inte bör användas just nu var det bara att bita i det sura äpplet och skrapa rutor på den stora bilen.

Det satt som berg, gissa om jag har träningsvärk i min högra biseps efter den ismatchen.

Yngsta dottern var på längd- och vikt kontroll, allt var bra förutom att hon skulle behöva få i sig lite mer mat på eftermiddagarna. Hon är definitivt ingen mellanmålstjej, så nu sitter jag här och funderar på lika olika alternativ jag skulle kunna erbjuda henne.

Det värsta är att hon är rätt kräsen av sig och därför gör hon det inte särskilt lätt för mig.

DSC_0165[1]

Visserligen kan hon sluka en pizza på tvären, som ni ser. Men jag kan ju inte bara föda upp henne på mellanmålspizza resten av livet, eller så får jag tänka över det perspektivet också.

Jag har också förberett mig för att frysa in ännu mer mat nu när jag äntligen storrensat i frysen. Såklart kan den inte gapa tom särskilt länge, hehe.

DSC_0408

Författare: lamatrona

Hej! Välkommen hit. Jag är en gift fyrabarnsmamma med barn mellan 18 och 24 år, André och Corinne är tvillingar och äldst, Sofie, är mellanbarn och Chelsie är mitt yngst barn. Jag har noll droppar italienskt blod i mig, vad jag vet. Däremot har resten av familjen en del av den varan eftersom min man är halvitalienare. Därför tyckte jag att mitt bloggnamn passar bra: La matrona = husfrun = jag. I min blogg skriver jag mest om mitt familjeliv och min vardag. Inspirationen hittar jag oftast hos mina barn. De kan verkligen bjuda på sig själva. Det jag är mest glad över är att barnen tycker det är toppen med en mamma som bloggar på ålderns höst. Håll till godo.

Lämna en kommentar